Testimoniale

„Participarea la această întâlnire
m-a provocat să fiu deschisă, să îmi exprim sentimentele, să îmi pun probleme la care nu mă gândisem, m-a provocat să gândesc altfel decât o fac în rutina zilnică. Am descoperit stări și emoții care m-au încărcat și în același timp m-au eliberat. În ziua de azi este tot mai greu să întâlnești oameni cu care să ai conversații și experiențe care să te îndrume pe drumul spre tine. Mulțumesc pentru această experiență.”

Anonim

 

Întâlnirea a oferit o experiență minunată, prin care am avut ocazia să mă cunosc și să mă descopăr mai mult. Organizarea a fost foarte bună, atmosfera destinsă și relaxată! Programul Olesiei este un concept extraordinar. Recomand cu căldură celor care doresc să-și descopere trăirile interioare!

Anonim

 Mulțumesc pentru o călătorie specială, ghidată cu o combinație interesantă de blândețe și fermitate, în istoria neamului meu pentru rescrierea unor experiențe traumatizante. Sunt recunoscătoare!

Adriana Armanu

 Iți mulțumesc din inima pentru sesiunea minunata pe care am avut-o, și în care m-ai ghidat atât de frumos și am ajuns în profunzimi nebănuite, căci nu venisem cu intenția de a face o regresie neaparat .

Felul tău unic de lucru intuitiv dar structurat în același timp te deosebesc în munca ta pe care o faci cu atâta dăruire .

 Ești minunata, te recomand cu mare drag !

Cristina Avramescu