Fluviul ancestral - terapie de reconectare cu strămoșii

Prin intermediul acestui instrument, combinat cu alte terapii, precum aromaterapia si meditația, te voi sprijini să refaci conexiunea cu întreg neamul tău, pentru a te putea bucura de toate darurile strânse prin experiența de viață a fiecărui membru al arborelui genealogic. În prima sesiune vom aprofunda relația cu părinții – informațiile și darurile primite de la ei, care sunt în stare latentă sau care încă nu au fost decodificate corespunzător, iar în a doua sesiune vom accesa intreg fluviul abilităților și cunoștințelor acumulate de strămoși. 

Parcurgând sub ghidajul meu acest joc transformațional, vei simți mereu susținerea neamului și îți vei accesa puterea care te așteaptă. Este un instrument de realizare a propriei puteri, prin reconectarea la sursa de energie a neamului.

Câmpul ancestral

Fiecare persoană – nu este doar corp, minte și suflet. Noi suntem conectați la întreg neamul nostru. În fiecare dintre noi sunt câteva generații în același timp. Sufletul nostru nu se limitează doar la corp, ci cuprinde întreaga noastră familie, întregul nostru neam. Astfel, noi  prin suflet  interacționăm cu mai multe persoane și cu lumea întreaga.

O multitudine de evenimente care au avut loc în viața altor generații, acționează simultan asupra noastră. Traumele se repeta1, relațiile se rup, emoțiile se încing, bolile ataca corpul ca pe vremuri.

Multe boli sunt determinate de legătură cu neamul nostru, cu familia noastră, în spatele acestei legături, sta dragostea noastră pentru familie și neam.

Câmpul ancestral  cuprinde în același timp: trecutul, prezentul și viitorul. În el se regăsesc strămoșii noștri cu trăirile lor (soarta, durere, bucurii, împliniri). Viața noastră este condusă de multitudinea de legături cu familia, de care nu suntem conștienți. În câmpul ancestral se regăsesc problemele, sarcinile, resursele și rezolvarea lor.

La nașterea copilului doar câmpul ancestral, decide  ce va primi acesta de la stramoșii săi, ce sarcini va îndeplini, care vor fi trăirile sufletești prin care va trece, care gena va fi activată și ce boli va suferi.

Cum se transmite informația?

La nivelul energiei câmpului ancestral, la nivelul sufletului și inconstient.

Acesta este ca o banca în care este înscris totul, este  o arhivă a multor conflicte din familie, taine, secrete, destine. Chiar dacă urmașii nu au amintiri, informația este prezenta. Când cineva este exclus din familie el este pierdut pentru sistem. Cel decedat la fel este pierdut pentru sistem. Iar cei ce sunt pierduți trebuie sa fie înlocuiți. Necatind la faptul ca fizic ei lipsesc din sistem, legătură cu ei nu este întreruptă.

În timpul ședinței noi vom readuce acele suflete care au fost excluse din câmpul ancestral, astfel fluviul ancestral se va umple cu putere și energia va curge spre voi, copiii și nepoții voștri. Iar în aceasta energie se regăsesc sănătatea, puterea, abundenta și dragostea.

Locație fizică: sector 2, București
Sau Platforma online Zoom (dacă nu poți ajunge în București).

INVESTIȚIA TA – 1.000 RON/ 2 ȘEDINȚE