Dezvoltare și evoluție personală prin reconectarea cu propriile rădăcini

Bun găsit.
Sunt Olesia Avram și îți mulțumesc că ai ales să explorezi posibilitățile de dezvoltare personală. Dacă te afli aici, probabil că simți nevoia unei schimbări, a unei reconectări cu propriile rădăcini sau a transformării tiparelor familiale care te-au influențat de-a lungul vieții. Știu că fiecare dintre noi, la un moment dat, simte că există blocaje în evoluția personală. Poate te-ai întrebat de ce anumite situații sau evenimente se repetă în viața ta sau care este rolul familiei în dezvoltarea ta ca persoană.

Am avut onoarea să lucrez cu nenumărate persoane care, precum tine, au simțit nevoia de a se reconecta cu sinele și de a înțelege mai bine tiparele familiale care le influențează viața. Prin sesiunile mele, te voi ajuta să descoperi și să elimini acele blocaje, să îți redescoperi încrederea și să vezi viața dintr-o nouă perspectiva.

Fiecare sesiune este un pas pe drumul spre tine, o călătorie în care împreună vom lucra pentru a-ți oferi instrumentele de care ai nevoie pentru a face alegeri mai bune și pentru a te simți în armonie cu tine însuți.

Ca și coach în modelarea ființei, am dezvoltat o serie de servicii care te vor ajuta să îți redescoperi conexiunea cu neamul tău și să transformi tiparele care te-au ținut pe loc până acum. Fie că este vorba de o terapie prin joc, de o reconectare cu zeița protectoare a familiei tale sau de un drum spre cunoașterea de sine, fiecare sesiune este gândită să îți ofere sprijinul de care ai nevoie.

Înțeleg că fiecare persoană este unică și că nevoile tale pot fi diferite de ale altora. De aceea, îți ofer o abordare personalizată, adaptată situației tale specifice. Împreună, vom descoperi care este cel mai bun drum pentru tine, pentru a te simți mai conectat, mai încrezător și mai împlinit.

Dacă simți că acesta este momentul să faci o schimbare în viața ta, să începi să lucrezi la tine și să descoperi puterea care vine din reconectarea cu rădăcinile tale, te invit să explorezi serviciile mele. Fiecare membru al familiei tale, fiecare eveniment din trecutul tău, fiecare moment pe care l-ai trăit are un sens și o lecție de oferit. Hai să descoperim împreună aceste lecții și să construim o viață plină de sens și armonie.

Servicii pe care ți le propun:

Modelarea ființei emoțional-evolutivă

În calitate de coach în modelarea ființei, îți propun o abordare unică. Prin conversație și scanare posturală, descoperim împreună situații și evenimente din viața ta care necesită eliminarea blocajelor în evoluția personală. Scopul nostru? Reconectarea cu propriile rădăcini și transformarea tiparelor familiale care te-au influențat.

Încă de la prima sesiune, prin tehnici de reconectarea cu sinele, meditație și multe altele, vei ajunge să te înțelegi mai bine, să îți redobândești încrederea și să alegi în conformitate cu nevoile tale proprii. Vei deține soluții pentru a face alegeri mai sănătoase, în acord cu tine, și vei observa cum, pas cu pas, începi să înflorești în relațiile cu ceilalți.

Mai multe detalii aici

Fluviul ancestral - terapie prin joc

Acest instrument, combinat cu alte terapii, precum aromaterapia și meditația, este conceput pentru a te ajuta în conexiunea cu neamul tău.

Este o călătorie în care te voi sprijini să refaci legătura cu fiecare membru al familiei tale, pentru a te putea bucura de toate darurile strânse prin experiența de viață a fiecărui membru al arborelui genealogic.

În prima sesiune vom aprofunda relația cu părinții, descoperind informațiile și darurile primite de la ei, iar în a doua sesiune vom accesa întregul fluviu al abilităților și cunoștințelor acumulate de strămoși.

Mai multe detalii aici

Zeița protectoare a Neamului

Ai simțit dintotdeauna că toată greutatea familiei apasă pe umerii tăi, ca și cum ai purta rolul unei zeițe protectoare a neamului? Te-ai întrebat vreodată ce simți de fapt în această perspectiva? Vrei să știi cum poți folosi eficient toată această energie și s-o transformi în energie creativă, vindecătoare? Vrei să înțelegi mai bine această putere care îți este oferită și pe care o ai la îndemână?

Ai simțit mereu că ai mai multe de oferit decât pot oamenii din jur să primească? Te-ai gândit vreodată ce să faci cu această putere? Cum s-o folosești în lucru cu propriile tale tipare? Ai simțit că strămoșii tăi încearcă să îți transmită invățături, dar nu ai știut cum să le accesezi, cum să le integrezi în viața ta sau cum să te folosești de ele în reconectarea cu propriile rădăcini?

Mai multe detalii aici

Drumul spre tine

În cadrul acestor întâlniri, ca și coach în modelarea ființei, abordăm diverse tematici care au ca rezultat cunoașterea de sine, prin meditație, conversații, jocuri de dezvoltarea personală, desenarea de mandale și alte unelte adaptate fiecărei situații în parte.

Dacă participi, vei înțelege că ai libertatea și curajul de a spune ce gândești și ce simți fără a fi judecată, vei primi sprijin ca să pornești pe drumul tău, indiferent de direcția pe care o alegi.

Vei primi informații din înțelepciunea culturilor și a popoarelor străvechi, vei avea acces la tehnici moderne care te vor ajuta să-ți planifici următorii pași și să îți transformi tiparele familiale.

Mai multe detalii aici

Terapie integrativă

Prin această abordare, te alegi pe tine. Timp de un an de zile vom lucra împreună, 1 la 1, pentru a-ți implementa o abordare sănătoasă, congruentă cu tine, de relaționare în primul rând cu tine, ceea ce va avea ca efect eliminarea blocajelor în evoluția personală și îmbunătățirea relațiilor cu cei din jur – cu familia și cu cei dragi.

În momentul când vei simți nevoia de schimbare, această terapie te va ajuta să ai echilibru, o stimă de sine sănătoasă, încrederea și puterea pe care acum le proiectezi sau chiar donezi celorlalți. Vei prelua controlul asupra propriei vieți, iar aceasta va avea un impact pozitiv în toate ariile vieții tale.

Mai multe detalii aici

SCULPTOPLASTICS

Constă într-un procedeu unic de îndepărtare a țesuturilor adipoase și de corectare a ovalului feței fără intervenție chirurgicală, care nu lasă cicatrici și nu necesită o perioadă de convalescență. Procedura presupune manevre de masaj și presupunctură ale mușchilor cervicali, faciali și a zonei decolteului, cu scopul de remodelare și tonifiere a zonei.

Dacă vrei să vezi rezultate la un nivel superior și să te simți bine în propria piele, aceasta este soluția ideală pentru tine.

Sedința va fi realizată de Iulia Avram – pentru mai multe detalii accesați pagina Colaborări

Investiția ta: 500 lei/ședință

fiind important, cazul, asemenea, familie

În călătoria vieții, fiecare persoană se confruntă cu momente în care simte nevoia unei reconectări cu sinele. Este într-adevăr esențial să ne reamintim natura autentică și să ne regăsim sensul. De-a lungul anilor, am învățat că fiecare dintre noi vine pe acest pământ cu un scop unic și că, printr-un loc special de lucru și dedicare, putem descoperi și trăi acest scop la potențialul său maxim.

Dacă simți că ești într-un punct în care ai nevoie de ghidare, de o mână de ajutor pentru a te reconecta cu esența ta, ești în locul potrivit. Am ajutat nenumărate persoane să descopere ce își doresc cu adevărat și cum să transforme acele dorințe în realitate. Fie că ești la începutul unei călătorii de autodescoperire sau într-un moment de reflecție profundă, sunt aici pentru a te ajuta.

Există o energie misterioasă și bună care ne înconjoară, care ne ghidează pașii și ne oferă răspunsurile de care avem nevoie. Cu timpul, am învățat să mă conectez la această energie și să o folosesc pentru a ajuta pe alții. Dacă simți că acum este momentul să începi această călătorie, să te aventurezi în profunzimile sinelui tău și să descoperi ce trebuie să faci pentru a trăi o viață bună și împlinită, te invit să mă contactezi.

Nu lăsa ca nevoile și dorințele tale să rămână nesatisfăcute. Fiecare persoană are puterea de a-și schimba viața, și tu poți face acest lucru. Într-un timp atât de scurt, vei vedea schimbări mari și pozitive în viața ta. Așa că, dacă simți că este timpul să faci o schimbare, să te reconectezi cu tine însuți și să descoperi ce îți dorești cu adevărat, te aștept să mă contactezi. Vei fi surprins de cât de mult poți să realizezi într-un timp atât de scurt. Așadar, hai să lucrăm împreună și să descoperim ce îți rezervă viitorul!

Contactează-mă acum și începe călătoria spre cea mai bună versiune a ta!