Servicii

Modelarea ființei emoțional-evolutivă

Prin conversație și scanare posturală, descoperim împreună de unde să începem deblocarea anumitor aspecte limitative din viața ta, pentru a crea viața pe care ți-o dorești de fapt. Încă de la prima ședința, prin tehnici de reconectare cu Sinele, meditație și multe altele, vei ajunge să te înțelegi mai bine, să te respecți și să alegi în conformitate cu nevoile tale proprii. Vei deține soluții pentru a face alegeri mai sănătoase, în acord cu tine, cu ceea ce este potrivit pentru tine pe termen lung și vei observa cum începi să înflorești în relațiile cu ceilalți.

Mai multe detalii aici

Fluviul ancestral - terapie prin joc

Prin intermediul acestui instrument, combinat cu alte terapii, precum aromaterapia si meditația, te voi sprijini să refaci conexiunea cu întreg neamul tău, pentru a te putea bucura de toate darurile strânse prin experiența de viață a fiecărui membru al arborelui genealogic. În prima sesiune vom aprofunda relația cu părinții – informațiile și darurile primite de la ei, care sunt în stare latentă sau care încă nu au fost decodificate corespunzător, iar în a doua sesiune vom accesa intreg fluviul abilităților și cunoștințelor acumulate de strămoși. 

Zeița protectoare a Neamului

Ai simțit dintotdeauna că toată greutatea familiei apasă pe umerii tăi? Te-ai întrebat vreodată ce simți de fapt? Vrei să știi cum poți folosi eficient toată această energie și s-o transformi în energie creativă, vindecătoare? Vrei să înțelegi mai bine această putere care îți este oferită și pe care o ai la îndemână? Ai simțit mereu că ai mai multe de oferit decât pot cei din jur să primească? Te-ai gândit vreodată ce sa faci cu această putere? Cum s-o folosești? Ai simțit că strămoșii tăi încearcă să îți transmită invățături, dar nu ai știut cum să le accesezi, cum să le integrezi în viața ta sau cum să te folosești de ele? 

 

Drumul spre tine

În cadrul acestor întâlniri abordăm diverse tematici care au ca rezultat cunoașterea de sine, prin meditație, conversații, jocuri de dezvoltare personală, desenarea de mandale și alte unelte adaptate fiecărei situații în parte.

Dacă participi, vei înțelege că ai libertatea și curajul de a spune ce gândești și ce simți fără a fi judecată, vei primi sprijin ca să pornești pe calea TA (indiferent pe care o alegi), vei primi informații din înțelepciunea culturilor și a popoarelor străvechi, vei acea acces la tehnici moderne care te vor ajuta să-ți planifici următorii pași.

Mai multe detalii aici

Terapie integrativă

Prin această abordare, te alegi pe tine. Timp de un an de zile vom lucra împreună, 1 la 1, pentru a-ți implementa o abordare sănătoasă, congruentă cu tine, de relaționare în primul rând cu tine, ceea ce va avea ca efect și îmbunătățirea relațiilor cu cei din jur – cu familia și cu cei dragi. Vei avea echilibru, o stimă de sine sănătoasă, încrederea și puterea pe care acum le proiectezi sau chiar donezi celorlalți. Vei prelua controlul asupra propriei vieți, iar aceasta va avea efect benefic în toate ariile vieții tale.

Mai multe detalii aici

SCULPTOPLASTICS

Constă într-un procedeu unic de îndepărtare a țesuturilor adipoase și de corectare a ovalului feței fără intervenție chirurgicală, care nu lasă cicatrici și nu necesită o perioadă de convalescență. Procedura presupune manevre de masaj și presupunctură ale mușchilor cervicali, faciali și a zonei decolteului, cu scopul de remodelare și tonifiere a zonei.

Sedința va fi realizată de Iulia Avram – pentru mai multe detalii accesați pagina Colaborări

Investiția ta: 500 lei/ședință