Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Drumul spre tine

14 septembrie 2023 @19:00 - 21:00

150RON

"Drumul Spre Tine: Călătorie cu Meditație și Joc Transformațional"!

Dragă Suflet,

Cu mare bucurie și entuziasm, îți adresez această invitație specială la evenimentul meu unic, „Drumul Spre Tine: Călătorie cu Meditație și Joc Transformațional”. Îți promit o seară magică, plină de conexiuni interioare, introspecție și bucurie. Drumul spre tine – călătorie de transformare.

M-am pregătit cu grijă pentru a crea o experiență inedită, unde meditația și jocurile transformaționale se vor împleti într-o călătorie captivantă către sinele tău autentic. Împreună, vom explora adâncurile sufletului nostru, căutând răspunsuri și descoperind înțelesuri ascunse.

Detalii ale evenimentului:
Data: 14.09.2023
Ora:19:00
Locația: Primești adresa după înscriere.

Această călătorie unică și captivantă te invită să descoperi adâncurile sufletului tău și să explorezi teritorii neexplorate ale ființei tale. „Drumul spre tine” – călătorie de transformare.

Drumul spre tine – călătorie de transformare. Într-o lume mereu agitată și plină de responsabilități, am creat acest eveniment cu grijă pentru a oferi o oază de liniște și conexiune interioară. Meditația va fi ghidată, încurajându-te să te desprinzi de gândurile zgomotoase și să intri în starea prezentului, unde vei descoperi frumusețea liniștii și a armoniei interioare.

De asemenea, jocurile transformaționale ne vor purta într-o călătorie fascinantă către noi înșine. Vom explora aspecte ale personalității noastre, vom descoperi resurse și calități ascunse și vom depăși limitele autoimpuse. Jocurile vor fi pline de distracție, creativitate și surprize, aducând bucurie și deschidere în inimile noastre.

Acest eveniment este pentru toți cei dornici să se conecteze cu propria lor esență și să se deschidă la noi experiențe. Indiferent dacă ești începător în meditație sau ai experiență în practici spirituale, vei fi binevenit și sprijinit în acest proces de autocunoaștere și transformare.

Fie că ești deja familiarizat cu meditația și practicile spirituale sau ești la început de drum, acest eveniment este deschis tuturor celor dornici să-și exploreze sinele interior și să își dezvolte o mai bună înțelegere de sine.

Pentru a ne asigura că toți participanții vor avea parte de o experiență intimă și plină de conexiune, numărul de locuri este limitat. Te rog să confirmi prezența până la data de 13.09.2023, pentru a-ți rezerva locul.

În ziua evenimentului, te aștept cu inima deschisă și mintea curioasă, pentru a porni împreună pe „Drumul Spre Tine” și a ne lăsa purtați de energiile pozitive și magice ale serii.

Cu drag,
Olesia Avram

P.S.: Aștept cu nerăbdare să trăim împreună această călătorie de transformare și redescoperire interioară.

 

Detalii

Dată:
14 septembrie 2023
Oră:
19:00 - 21:00
Cost:
150RON
Site web:
http://olesiaavram.ro

Organizator

Olesia Avram
Telefon
0725630020
Vezi site-ul web Organizator