Despre

  Bună!

  Mă bucur că ai ajuns pe această pagină, ceea ce înseamnă ca vrei să mă cunoști ca mai apoi să ne și conectăm (online sau offline).

  Am deschis cartea vieții mele, am recitit și am făcut un scurt rezumat…pentru tine.

  Cine sunt?

  Povestea mea începe în 1982 într-o seară de vară, când soarele era blând emanându-și căldura și dragostea față de pamânteni, când apusul era aproape și weekendul începea. În acea seară mirifică am simțit brațele mamei, căldura, dragostea și iubirea cu care mă aștepta.

  Am avut noroc să mă nasc într-o familie „specială”, cu Dar si Har, cu respect și cinste pentru strămoși, iubire pentru frumos și pentru oameni. Mama mea este bio-energo-terapeut și psiholog. Abilitățile sale mi s-au transmis și mie, însă  mult timp am negat și nu am acceptat moștenirea strămoșilor. Am pornit pe o altă cale, deloc ușoară, pe care am avut multe lecții de învățat și experiențe de trăit. Timp de 10 ani am locuit la Paris (Franța) și am activat într-un domeniu total masculin, după care am trecut într-un  domeniu opus…total feminin. Cred că Universul mă pregătea pentru revenirea în România și pentru ca aici să-mi urmez vocația și să-mi îndeplinesc misiunea/predestinarea.

  Ce fac?

  Magie! așa zic unii 🙂

  Fiecare ședință este o nouă călătorie pe drumul conștientizării pentru a găsi și identifica blocajul care te ține pe loc, având ca destinație finală Armonia și Împlinirea. Aceste blocaje sunt atât de bine ascunse și mascate, încât atunci când începem ședința….nu știi unde te va duce sufletul pentru a-l ajuta să se elibereze. Practic…este o terapie. 

  De ce fac ceea ce fac?

  Pentru că după mult timp în care am ignorat și nu am acceptat cine sunt, Universul „m-a blocat” și am început  „sa strig spre Cer: De ce?”și atunci am primit răspunsul: Pentru că nu îți îndeplinești misiunea, ai deviat.  În acel moment am lăsat totul să vină de la sine. Am fost atentă la ce se întîmplă în jurul meu și în interior. M-am analizat pe mine, am fost în regresie, am făcut meditații, am vorbit cu Dumnezeu, am trecut prin terapia mamei – Iulia Avram, am plâns, am scos măști, am devenit mamă de 2 ori. Am lucrat mult cu mine însumi și continui să o fac. Căci la început am pornit pe o potecă, care apoi s-a transformat în drum, iar acum  cu fiecare pas  construiesc o autostradă…. Autostradă menită să ducă sufletele spre Lumină, Armonie și Iubire, iar de-a lungul acestei autostrăzi să fie câte un Far, ca fiecare suflet care și-a pierdut speranța sau care este în „dificultate” să-l zăreasca și să știe că a găsit drumul spre ACASĂ.

  Toată activitatea mea se bazează pe dorința de a ajuta oamenii: să crească spiritual, să se schimbe, să fie fericiți. Să fie și să se simtă frumoși la suflet și la chip. Să aibă curajul de a fi ei însăși.

БлагоДарю (bunăstare va dăruiesc),