Colaborări

IULIA AVRAM

Inventatoarea conceptului (brevetat) Sculptoplastics și Arta Modelării Ființei,  co-fondatoarea Sculptplastics 3E. Terapeut, Bio-energo-terapeut.

Reinventarea personală. Sculptura umană. Sculptura energetică.   

Ce iți place la tine sau ce ai schimba la tine?

Sculptoplastia este o metoda complexa de detensionare la nivel Emoțional, Energetic și Estetic, cu scopul de a facilita deblocarea psihică și remodelare corporală.
Sculptura umană este o terapie care modelează chipul și armonizează corpul.

THIERRY SOCHAY

Francez nativ, stabilit la București. Autorul mai multor cărți, printre care și Le livre de l’élève. Manual extrașcolar destinat claselor primare.

Lecțiile mele de limbă franceză sunt personalizate și se concentrează pe o varietate de subiecte, inclusiv:

Curs de limba franceza pentru copii

DEFL/DALF/TEF/TCF/TFI
Perfecționați-vă abilitățile de limbă franceză pentru secțiunile de citire, ascultare, vorbire și scriere.
Gramatică
Limba franceză se concentrează pe perfecționarea pronunției, înțelegerii și extinderii vocabularului limbii franceze. Eu îi ajut și îi învăț pe cursanți să converseze în limba franceza confortabil, corect și articulat.
Doar conversație
Ești copleșit de muncă? Ai ceva în minte despre care ai vrea să discuți? În aceste lecții de limba franceza, puteți conversa liber, gândiți-vă la aceasta ca la o terapie de vorbire în limba franceză.
Interviu Pregătitor
Înțelegeți că interviul în limba franceză este o abilitate, la fel ca în toate abilitățile, pregătirea și practica sunt necesare.

VIVASAN

este un wellness concept elvețian, care în prezent activează cu succes în peste 35 țări ale lumii.
Este deja bine cunoscut că Elveția este:
o țară cu un nivel ridicat de bunăstare, ce oferă locuitorilor săi stabilitate și siguranță;
o țară cu cele mai drastice legi privind protecția mediului și a peisajelor;
o țară a cărui nume se asociază profund cu termenul CALITATE;
o țară unde mai există una dintre cele mai vechi profesii „droghisten” – specialist în plante, expert în arome și comerciant de produse farmaceutice.
Toate aceste aspecte stau la baza conceptului VIVASAN și garantează o calitate înaltă a produselor la un preț corect.
Obiectivul principal al companiei este oferirea unei noi perspective asupra vieții prin produsele sale naturiste pentru îngrijirea corpului atât din exterior, cât și din interior. Este o medicină alternativă, iar scopul acesteia constă nu în înlocuirea medicinei tradiționale, ci în completarea acesteia pentru obținerea unor rezultate eficiente, stabile și de lungă durată în cel mai scurt timp.
VIVASAN este un stil de viață conștient, sănătos și longeviv!

RUSANDA DAVIDEANU

este expert în comunicare creativā, cu expertizā în zona de branding, social media si brand personal.
Dupa 9 ani de antreprenoriat (Bookletta) si 6 de comunicare, Rusanda Davideanu îsi ofera expertiza ambivalenta pentru a-i ajuta pe colaboratorii sai sa treaca la urmatorul nivel de business.

CRISTINA BURCA

Te salut cu drag,

Sunt CRISTINA, creatoarea programelor balanced-communicator, programe destinate antreprenorilor care vor să își dezvolte brandul personal online și afacerea cu claritate, autenticitate și echilibru. Programele oferite susțin antreprenorii pe trei direcții: dezvoltarea brandului personal online, a comunicării online în aliniere cu obiectivele de business, cu punctele forte și resursele antreprenorului, și dezvoltarea și lansarea de programe online și offline.
Găsești mai multe despre cum te pot susține, aici: